Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Wymiana

Markuss345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nic nie jest pewne ;)

Jedynie wymiana przez allegro jest bezpieczna - w razie problemów wystarczy powiadomić organy ścigania.

52287137559562145640.png

Opublikowano

A coś więcej mógł byś mi powiedzieć jak się mogę wymienić przez allegro? Bo za bardzo to ja nie wiem jak to trzeba zrobić?

Opublikowano

Sam nie wiem na czym to polega,ale wydaje mi się,że to tak :

Wystawiasz konto i on po 1 zł,Ty kupujesz jego a on Twoje i zmieniacie passy z meilem i tada.

ALe nie wiem,czy dobrze rozumuję.

A co do wymiany kont pewnej przez mt2,takiej nigdy nie ma.

Nie raz się na tym złapałem,nie raz kogoś na tym miałem :)

Skrzydła też warzą,ich ciężar czujemy na plecach..

http://speedy.sh/D6dPQ/2013-06-10-21.04.17.jpg
Opublikowano

Na allegro nie warto się bawić.

Róbcię to biernie on-line w grze lub przez gg kręcąc przy tym filmik lub przy każdej innej akcji pstrykając screenshoty.

Kiedy jedna ze stron oszuka wysyłasz do supportu zgłoszenie w który dasz link do flimiku lub ss'ów.

Pozdrawiam,

hollowLies

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

@up ale ty głupi jesteś czytaj reglaminy nie można niczego z gry sprzedawać

jak tak to kręć filmik z wymiany a potem jak ktoś cię oszuka idź na psy

sygnafranc.png

Opublikowano

A support da radę wtedy zareagować czy coś w ogóle zrobić?

Bo z tego co pamiętam to nie można sprzedawać/wymieniać postaci [support zabronił]

Opublikowano

Dobrze piszę autor tematu - jeżeli robisz demko podczas wymiany kont,to supp ma prawo mieć Cię w dupie,sam ogłosił w regulaminie,że zakazuje sprzedawania kont,ale zawsze można sprzedać na allegro z dopiskiem,że sprzedaje się poświęcony czas itp. Ja tak robię,jakoś się nie doczepiaja:).

A co do tego,dobry pomysł - sprzedaj konto i kup inne,jeżeli masz taką potrzebę:)

Skrzydła też warzą,ich ciężar czujemy na plecach..

http://speedy.sh/D6dPQ/2013-06-10-21.04.17.jpg
Opublikowano

Na allegro nie warto się bawić.

Róbcię to biernie on-line w grze lub przez gg kręcąc przy tym filmik lub przy każdej innej akcji pstrykając screenshoty.

Kiedy jedna ze stron oszuka wysyłasz do supportu zgłoszenie w który dasz link do flimiku lub ss'ów.

Pozdrawiam,

hollowLies

Support "umywa ręce" od takich spraw. Handel za realne pieniądze oraz wymiana kontami jest ogólnie zabroniona , i team metin2 nie ponosi odpowiedzialności za przebieg takich tranzakcjii

:)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Rozmowa na skype/ts, bardzo często można rozpoznać oszusta po przekrętach, więc zaoferuj mu pewien kompromis, nawet zaproponuj wymianę przez zaufaną osobę, allegro itd. Jeżeli na żaden wariant osoba wymieniająca się nie zgadza (tym bardziej jeżeli on reklamował swoją wymianę), to odradzam wymieniać się . No chyba że dany kontrahent ma duży respekt wśród ludzi z którymi dzielicie serwer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...